Feestverlichting huren

Feestverlichting huren voor feest kan bij Brink Events. Onze feestverlichting is opgesplitst in lichteffecten, lasers, stroboscopen, spiegelbollen en blacklights. Genoeg keuze dus!

De lampen zijn gemakkelijk aan te sluiten, er hoeft vaak maar één stekker in de muur. Wilt u advies over het huren van feestverlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lichteffect huren

Een lichteffect is een goede toevoeging op een feest. De lichteffect werken op zichzelf dus ze hebben geen lichtaansturing nodig om te functioneren. Door de ingebouwde microfoon reageren ze op de muziek.

Laser huren

Bij Brink Events kunt u gemakkelijk een laser huren voor uw feest. Onze laser is geschikt voor kleine gelegenheden. Voor grotere evenementen vragen we om contact met ons op te nemen.

Voor het laser effect is het aan te raden om een rookmachine te huren. Deze zorgen ervoor dat te stralen goed te zien zijn.

Keuzehulp feestverlichting huren

Er zijn nogal al wat opties voor het huren van feestverlichting! Daarom hebben we hieronder al het één en ander toegelicht.

Lichteffecten
Een lichteffect is een derby of mushroom effect. In beide lichteffecten zit een draaimechanisme in met daarin verschillende kleuren. Doormiddel van de muziek gaan de lichteffecten reageren op de maat van de muziek. Een lichteffect zegt het ook al in de naam. Het is een effect en geen zaal vullende kleur. Daarvoor zijn onze fourbar sets perfect.

Laser
De laser creëert een “wouh” effect op het feest. Doormiddel van de dikke RGB stralen is het een ware discotheek. De laser komt wel pas echt tot zijn recht in combinatie met rook. Zonder rook zul je enkel de projectie op de muur zien waar de laser heen schijnt.

Spiegelbol
Back to the 90’s, de spiegelbol! Doormiddel van een pinspot die op de spiegelbol gericht wordt, licht de spiegelbol op. Door de roterende motor zal het disco effect ontstaan. De spiegelbol wordt geleverd inclusief motor maar zonder pinspot. Voor het ophangen van de spiegelbol denken we graag mee.

Stroboscoop
De stroboscoop is een goede manier om een climax van een nummer te verhogen! De stroboscoop wordt geleverd inclusief afstandsbediening.

Blacklight
Een populaire lamp is de zogenaamde “blacklight”. Een blacklight maakt UV stralen, daardoor zal de kleur wit en bijvoorbeeld speciale tape oplichten. Het zit al in de naam, black – light. Hoe donkerder de ruimte, hoe beter de lamp tot zijn recht komt.

Spiegelbol huren

De spiegelbol is een tof effect waardoor de hele ruimte snel allemaal witte vakjes op de muren heeft. Doormiddel van de pinspot licht de spiegelbol op. Een spiegelbol is soms om op te hangen maar we denken graag mee in een oplossing.

Blacklight & stroboscoop huren

Doormiddel van de blacklight zal alles wat wit zijn goed oplichten, dit komt door de UV straling. Hoe donkerder de kamer, hoe beter de blacklight tot zijn recht komt.

De stroboscoop is voor de meeste geen onbekende, op elk festival hangen ze tegenwoordig. Doormiddel van de meegeleverde afstandsbediening is het gemakkelijk aan- en uitzetten van de stroboscoop.

Professionele verlichting

Wilt u professionele verlichting? Deze movingheads zijn veelzijdig en kunnen voor allerlei doelen dienen. Deze movingsheads worden altijd per twee verhuurd. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden (en dat zijn er nogal wat).

Lampen ophangen in een paal?

Voor het ophangen van lampen hebben wij een paalbeugel, deze paalbeugel bevestigd je doormiddel van een spandband.

Feestverlichting huren

Op zoek naar de perfecte feestverlichting om uw feest tot leven te brengen? Bij ons kunt u eenvoudig feestverlichting huren die de juiste sfeer creëert en uw feest onvergetelijk maakt! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een bruiloft of een ander feestelijk evenement, wij bieden een uitgebreid assortiment aan feestverlichting om aan al uw wensen te voldoen.

Met onze feestverlichting kunt u elke ruimte transformeren tot een feestelijke omgeving vol kleur en sfeer. Van kleurrijke lichtslingers en discoballen tot feestelijke lichteffecten en LED-verlichting, wij hebben alles wat u nodig heeft om de perfecte feestsfeer te creëren.

Onze feestverlichting is eenvoudig te installeren en te bedienen, zodat u snel en moeiteloos de gewenste sfeer kunt bereiken.

Heeft u vragen over het huren van feestverlichting? Neem contact op met onze klantenservice.