Feestverlichting huren voor uw evenement/borrel/feest kan bij Brink Events. Onze lampen zijn allemaal led en verbruiken dus niet veel stroom. Wij zouden aanraden om een aantal zogenaamde parren te nemen en wellicht 1 of 2 lichteffecten zoals de derby of mushroom. De parren zullen voor het licht zorgen in de ruimte en de lichteffecten geven gelijk een feestsfeer.

Onze feestverlichting

Extra licht

Naast de lichteffecten wilt u ook wat licht in de ruimte zodat het niet te donker is. De lampen hieronder kunnen op een vaste lichtstand maar kunnen ook knipperen op de muziek.

Wilt u advies over de lampen? Neem gerust contact met ons op.

2x Led fourbar

50.00 Excl. BTW
Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Advies nodig of last-minute aanvraag? Bel 030 237 80 63

De techniek voor uw evenement, presentatie of feest uit handen geven? Vraag ons maatwerk formulier aan en u krijgt een op maat gemaakte offerte.

Professionele verlichting

Wilt u professionele verlichting? Deze movingheads zijn veelzijdig en kunnen voor allerlei doelen dienen. Deze movingshead gaan altijd per twee maar er zijn al gauw vier nodig voor een beetje vulling. Deze movingheads kunnen op geluid of automatisch maar dit zouden wij niet echt aanraden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lampen ophangen in een tent?

Voor het ophangen van lampen hebben wij een paalbeugel, deze paalbeugel bevestigd je doormiddel van een spandband.

Feestverlichting huren

Feestverlichting huren kan bij Brink Events. Het huren van deze feestverlichting kan gemakkelijk via onze “offerte aanvraag” tool. U krijgt dan binnen 24 uur een offerte van ons. Naast het verhuren van feestverlichting, verhuren wij ook geluidssets, microfoons en mengtafels.

Wilt u advies over onze materialen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen.