Onze TV schermen kunt u huren voor een evenement of beurs. Onze beeldschermen zijn voorzien van een USB & HDMI ingang, hierdoor kunt u gemakkelijk een PowerPoint of video afspelen. Wilt u meerdere TV schermen aansluiten op dezelfde laptop/PowerPoint, dat is geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De onderstaande prijzen zijn exclusief op- en afbouw / transport.

Onze TV schermen

Welk TV scherm heeft u nodig

Het is belangrijk om te bepalen wat er wordt geprojecteerd op het TV scherm, gaat u bijvoorbeeld een presentatie geven doormiddel van een PowerPoint met (kleine) teksten, dan heft u al sneller een grotere TV scherm nodig. Als u video’s gaat laten zien op het TV scherm, dan is een kleiner TV scherm ook goed te gebruiken.

43 inch: 20 personen (kleine settings)

55 inch: 45 personen (presentaties & beurzen)

75 inch: 75/100 personen (grote presentaties & beurzen)

Led scherm: 50 tot 1000 personen (grote presentaties)

Bij gebruik van meerdere TV scherm kunt u ook grotere groepen voorzien van beelden

Techniek uit handen geven?

Wilt u er zeker van zijn dat alles goed verloopt, dan kunt u ook de volledige techniek uithanden geven. Onze technici zullen de gehele presentatie aanwezig zijn om alles te begeleiden. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Extra apparatuur huren

Presentatie set 1

60.00 Excl. BTW
Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Advies nodig of last-minute aanvraag? Bel 030 237 80 63

De techniek voor uw evenement, presentatie of feest uit handen geven? Vraag ons maatwerk formulier aan en u krijgt een op maat gemaakte offerte.

TV scherm huren

Een TV scherm huren kan bij Brink Events. Wij bieden meerdere TV schermen aan, kleine (43 inch) maar ook grotere (75 inch). Genoeg keus dus. Het huren van deze sets kan gemakkelijk via onze “offerte aanvraag” tool. U krijgt dan binnen 24 uur een offerte van ons. Bij het huren van onze TV schermen krijgt gratis “normale” bekabeling bij. Bij speciale bekabeling kunt u dat bij huren. Naast het huren van TV schermen, verhuren wij ook microfoons en mengtafels en technici!

Wilt u advies over onze materialen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen.