Een TV scherm huren voor uw evenement kan bij Brink Events. Onze TV schermen zijn van hoge kwaliteit en ideaal voor presentaties en videos. Het voordeel van een TV scherm is dat het goed zichtbaar is in ruimtes waar veel licht is. Bij grotere evenementen is het mogelijk om meerdere TV schermen te huren. Daarnaast leveren wij eventueel ook de benodigde bekabeling, HDMI splitters, HDMI verlopen, presentatie klikker en laptops.

Onze TV schermen

Welk TV scherm heeft u nodig

Bij een presentatie is het belangrijk dat alles goed leesbaar is, daarom heeft u misschien een groter scherm nodig. Het 43 inch TV scherm is geschikt voor kleine presentaties van ongeveer 20 personen. Het 58 inch TV scherm is tot ongeveer 50 personen. Door het inzetten van meerdere schermen kunt u het ook voor grotere evenementen gebruiken.

Wilt u advies over het huren van een TV scherm, dan kunt u ons even bellen.

Extra apparatuur huren

Shure QLXD14E draadloze headset microfoon

70.00 Excl. BTW
Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Shure QLXD24E Beta 87a draadloze microfoon

55.00 Excl. BTW
Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Extra apparatuur & HDMI

Bij het gebruik van meerdere TV schermen heeft u een HDMI splitter nodig, deze split 1 HDMI signaal naar bijvoorbeeld 4 losse signalen. Tijdens een presentatie kan het prettig zijn om gebruik te maken van een presentatie klikker, deze verhuren wij ook. Bij grotere presentaties wilt u goed hoorbaar blijven daardoor kunt onze speakerset en microfoon gebruiken, hierdoor bent u goed verstaanbaar. Hieronder vindt u HDMI kabels en eventuele verloopjes.

Wilt u advies voor extra apparatuur dan kunt u ons altijd even bellen.

HDMI kabels

Verloopjes