Beeldscherm huren

Je bent op de juiste plek beland als je op zoek bent naar de perfecte beeldschermen voor jouw evenement! Ons assortiment van beeldschermen bestaat uit de nieuwste en meest geavanceerde schermen in de industrie. Elk scherm wordt door ons zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoge eisen van visuele presentaties bij evenementen.

Of je nou een bijeenkomst organiseert in je eigen huis, of een groot publieksevenement, wij hebben de expertise om je te voorzien van de beste visuele oplossingen. Onze schermen staan bekend om hun helderheid, scherpe resolutie en betrouwbaarheid, waardoor ze het perfecte onderdeel zijn van elk succesvol evenement.

We begrijpen bij Brink Events als geen ander dat het hebben van de juiste materialen essentieel is. Daarom bieden wij niet alleen de verhuur van topkwaliteit beeldschermen aan, maar ondersteunen we je ook met professioneel advies en technische ondersteuning. Van het plannen en opzetten tot aan de uitvoering, ons team staat klaar om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt!

Onze TV schermen

Keuzehulp TV schermen huren

Bij Brink events verhuren we veel verschillende formaten beeldschermen. Onze standaard beeldschermen gaan van 43” tot 75” , en met een led-scherm kunnen we zo groot als je maar wilt! Al onze schermen worden geleverd inclusief een statief, dus je hoeft geen rekening te houden met bijvoorbeeld een kast om de TV op neer te kunnen zetten. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze voor jouw feest of evenement hebben we hieronder een keuzehulp opgesteld;

43” beeldscherm

 • Onze 43 inch TV schermen zijn geschikt voor kleinere settings en bijeenkomsten tot maximaal 20 personen.

55” beeldscherm

 • Onze 55 inch TV schermen zijn geschikt voor presentaties en beurzen. Meestal zien we dat dit een perfecte keuze is voor evenementen waarbij het nodig is dat tot 45 personen het scherm goed kunnen zien.

75” beeldscherm

 • Onze 75 inch TV schermen zijn geschikt voor grotere presentaties, beurzen en gelegenheden waarbij het nodig is dat tot 75 personen het scherm goed kunnen zien en/of lezen.

LED schermen

 • Onze LED-schermen zijn perfect voor de grotere evenementen, beurzen en bedrijfspresentaties. Ze bestaan uit losse elementen die we op locatie in elkaar klikken, wat ervoor zorgt dat de afmetingen zelf bepaald kunnen worden! Deze schermen kunnen we vanaf de grond opbouwen of ophangen aan een “truss” constructie. Een LED scherm huren is aan te bedelen voor bijeenkomsten van meer dan 75 personen.

Neem gerust contact met ons via onze klantenservice. We voorzien je graag van deskundig advies.

TV scherm huren voor presentaties

Bij het organiseren van een presentatie is het kiezen van het juiste beeldscherm van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de boodschap goed overkomt en dat je de aandacht van het publiek goed vasthoudt. Of u nu een bedrijfsbijeenkomst, conferentie of productlancering organiseert, het huren van een goed beeldscherm kan een groot verschil maken in de impact en het imago van jouw product / presentatie.

Naast het juiste beeldscherm zijn er nog een aantal andere zaken waar je rekening mee moet houden bij het geven van een presentatie.

Meerdere TV schermen
Als je een presentatie geeft in een grote ruimte, of een ruimte met een bijzondere indeling, dan kan het handig zijn om op meerdere plekken een beeldscherm neer te zetten. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat iedereen in de ruimte altijd een scherm in zijn of haar bereik heeft, en dus niks zal missen van jouw presentatie.

Beeldschermen VS beamers
Een beamer kan een goede oplossing zijn voor een presentatie waarbij je op een groot scherm wilt presenteren. Doordat we de beamer aan de achterkant van een scherm in spiegelbeeld kunnen projecteren zorgen we ervoor dat de presentator nooit door het beeld loopt, waardoor je dus geen schaduwen in het scherm kunt krijgen! Mocht je graag geadviseerd willen worden bij deze keuze, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts.

Presentatie klikker
Tijdens het geven van een presentatie is het niet handig om constant naar een laptop heen en weer te moeten lopen. Gelukkig zijn er meerdere oplossingen bedacht voor dit probleem, waarvan de makkelijkste is om een presentatie klikker te gebruiken. Gelukkig verhuren we deze ook bij Brink Events.

Afkijkscherm
In sommige gevallen is een zogenaamd afkijkscherm handig op het podium. Dit afkijkscherm ligt er speciaal voor de presentator. Dit scherm ligt met een bepaalde hoek op het podium zodat u als presentator niet achterom hoeft te kijken naar het grote scherm. Op dit afkijkscherm ziet de presentator de huidige, vorige en volgende slide.

Tips voor een PowerPoint presentatie op een groot scherm bij een presentatie

 1. Gebruik bij het maken van een PowerPoint een groot en duidelijk lettertype.
 2. Zet niet te veel tekst op één slide, gebruik daarvoor meerdere slides.
 3. Witte achtergronden bij PowerPoints raden wij af! Een donkere achtergrond met witte letters is rustgevender voor het oog.
 4. Een PowerPoint dient altijd in aspect ratio 16:9 gemaakt te worden. Dit kun je instellen bij het “ontwerp” tabblad in PowerPoint.
 5. Een bijzonder lettertype gebruiken op uw computer kan problemen opleveren, mocht deze PowerPoint op een andere computer afgespeeld worden. Het lettertype zal dan niet naar behoren werken als op deze laptop het speciale lettertype niet is gedownload.
 6. Mocht je een video willen afspelen in PowerPoint dan kan dat natuurlijk. We raden wel aan om bij veel video’s of bij grote videobestanden, de video’s los te starten. Als deze video’s in een PowerPoint staan, dan wordt het bestand erg groot en is er een kans dat hij gaat haperen of zelfs vastloopt.
 7. Het afspelen van een online video (zoals YouTube) raden wij bij een presentatie zeer af. Bij voorkeur gebruiken wij het originele videobestand met de hoogste resolutie. Heeft u geen beschikking tot dit bestand, dan kunnen wij hem eventueel van YouTube downloaden. Let wel op want dit gaat ten koste van de kwaliteit.

Tips voor online tools op een groot scherm

 1. Het klinkt heel logisch, maar er is een stabiele internetverbinding vereist bij een online tool.
 2. Controleer wat voor licentie je hebt voor de online tool. Bij de meeste moet je beschikken over een betaald account voordat je gebruik kunt maken van alle functies.
 3. Het gebruiken van een invoegtoepassing op PowerPoint voor de online tool werkt alleen op de laptop van de persoon die de PowerPoint heeft gemaakt. Wordt de PowerPoint op een andere laptop afgespeeld, dan dient er ingelogd te worden via deze laptop op de online tool.

Welke onderdelen worden vaak vergeten bij het huren van van een presentatie scherm?

Bij het huren van een presentatiescherm of beeldscherm gebeurt het wel eens dat mensen iets vergeten. Omdat we al jaren bezig zijn met de verhuur van allerlei apparatuur weten we dat als geen ander. Om je op weg te helpen en om te voorkomen dat je iets vergeet, hebben we een lijstje opgesteld van zaken die vaak vergeten worden:

 • Audio apparatuur voor het afspelen van geluid tijdens de presentaties
 • Betrouwbare presentatieklikker om door de slides heen te klikken
 • Speciaal “afkijkscherm” voor de presentator zodat hij / zij niet achterom hoeft te kijken
 • Standaard leveren wij HDMI bekabeling bij de TV schermen, verloopkabels naar bijvoorbeeld USB C hebben wij op voorraad maar geef dit van tevoren aan. 

Waarom huur je een beeldscherm bij Brink Events?

Als je overweegt video apparatuur te huren voor je volgende evenement, biedt Brink Events altijd de beste optie! We geloven in kwaliteit en kundige support, om ervoor te zorgen dat jij volledig ontzorgt wordt, en je volledig kunt focussen op je gasten. Daarnaast staat Brink Events ook voor het volgende;

Uitgebreid assortiment
Bij Brink Events vind je een breed assortiment aan video apparatuur. Dit betekent dat je voor elk type evenement, of het nu een klein intiem feestje is of een groot bedrijfsevenement, de juiste apparatuur kunt vinden die aan je behoeften voldoet. En ben je op zoek naar iets wat je niet op onze website kunt vinden? Geen probleem, in overleg kunnen we voor jou op zoek gaan naar specialistische apparatuur.

Professionele kwaliteit
De apparatuur die Brink Events aanbiedt is van professionele kwaliteit. Dit garandeert dat het beeld op je evenement helder en van hoge kwaliteit is, wat bijdraagt aan de algehele ervaring van je gasten. Brink Events beschikt over apparatuur van de absolute A-merken, en dat verschil zie je dan ook terug!

Deskundig advies
Je krijgt niet alleen toegang tot hoogwaardige apparatuur, maar je kunt ook rekenen op het deskundige advies van het team van Brink Events. Ze kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur voor je evenement en geven je daarnaast ook tips voor de beste ervaring. Verder zullen we je altijd proberen te helpen met het maken van de beste keuze, en denken we graag mee wat voor jou de beste oplossing is.

Installatie en ondersteuning
Een ander groot voordeel is dat Brink Events ook de installatie van de apparatuur en technische ondersteuning tijdens het evenement biedt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen en je volledig kunt concentreren op het hosten van je evenement. Mocht je tijdens het evenement toch tegen problemen aanlopen, dan is onze service altijd telefonisch beschikbaar, en kunnen we in het uiterste geval bij je langskomen.

Wat te doen als je tijdens de huurperiode tegen technische problemen aanloopt?

Het is altijd verstandig om vooraf te bespreken wat de procedure is bij technische problemen wanneer je de apparatuur huurt. Zo ben je goed voorbereid en weet je wat je moet doen in het geval van een storing.

Bij Brink Events zorgen we er altijd voor dat we een volledig werkend systeem achterlaten als we het opbouwen. Mocht je nou onverhoopt toch tegen problemen aanlopen dan kun je de volgende stappen ondernemen:

Neem direct contact op met de ondersteuning
Het eerste wat je moet doen is direct contact opnemen met de klantenservice of technische ondersteuning van Brink Events. Zij zijn er om je te helpen en kunnen vaak op afstand advies en begeleiding bieden om het probleem op te lossen.

Volg de instructies van het team
Het team van Brink Events kan je specifieke instructies geven om het probleem te diagnosticeren en op te lossen. Het is belangrijk dat je deze instructies zorgvuldig volgt. In sommige gevallen kan het probleem eenvoudig worden opgelost door het apparaat opnieuw op te starten of de instellingen aan te passen.

Technische ondersteuning ter plaatse
Als het probleem niet op afstand kan worden opgelost, kan Brink Events technische ondersteuning ter plaatse bieden. Een technicus kan dan naar je evenement komen om het probleem te onderzoeken en te verhelpen.

Vervangende apparatuur
Mocht de apparatuur defect raken en niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan kan Brink Events vervangende apparatuur leveren om ervoor te zorgen dat je evenement door kan gaan zonder verdere onderbrekingen.