Al onze karaoke sets worden geleverd inclusief karaoke laptop met 57.000 nummers! We hebben een aantal vaste sets samengesteld zodat je gelijk van start kunt. Een aantal sets zijn met tv scherm en/of afkijkscherm (een afkijkscherm is een scherm wat je op de grond legt wat alleen de zanger kan zien).

Een karaoke set huren kan gemakkelijk via onze offerte aanvraag module! 

Onze karaoke sets hebben op locatie internet nodig. 

Karaoke set huren

Bent u op zoek naar een geavanceerde beamer oplossing om uw zakelijke evenement naar een hoger niveau te tillen? Of het nu gaat om een belangrijke presentatie, een strategische vergadering of een trainingssessie, beamers voegen een essentieel element toe aan uw zakelijke evenementen.

Onze collectie beamers is zorgvuldig samengesteld om aan de eisen van zakelijke professionals te voldoen. Van draagbare beamers voor presentaties onderweg tot high-definition beamers voor conferentiezalen, wij bieden oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget.

Welke beamer is geschikt voor mijn evenement?

Er zijn een aantal factoren die van invloed zijn op het huren van een geschikt beamer voor uw evenement. Zo is het natuurlijk belangrijk dat de beamer helder is en dat de tekst goed te lezen is.

Lumen
De lumen van een beamer staan voor de sterkte van de lens. Hoe groter het oppervlak van het projectiescherm hoe meer lumen nodig zullen zijn. Daarnaast speelt ook licht een grote factor, bij een belichte ruimte is er vaak een zwaardere beamer nodig om goed te kunnen projecteren.

Plaatsing
“Loop ik dan niet in het licht van beamer?”. Dat is een vraag die wij vaak van klanten terugkrijgen, hier zijn oplossingen voor. Zo kunnen wij in sommige gevallen de beamer hoog ophangen doormiddel van truss constructie. Daarnaast is het ook mogelijk om een beamer vanuit achter het projectiescherm te projecteren. Hierdoor is de beamer “verstopt”. Doormiddel van een short throw lens hebben we maximaal 2 – 3 meter aan de achterkant nodig voor het plaatsen van de beamer.

Lens
Zoals hierboven beschreven hebben we ook beschikking over een short throw en long throw lens. Een short throw lens kan dichter bij het projectiescherm geplaatst worden, een long throw lens doet juist het tegenovergestelde.

Projectiescherm
Een projectiescherm wordt geleverd inclusief* een opzicht en doorzicht doek. Met een opzicht doek plaatsen we de beamer aan de voorkant aan het doek. Met een doorzicht doek plaatsen we de beamer achter het scherm. Het licht van de beamer komt dan door het scherm heen.

Wilt u advies over het huren van een beamer? Neem dan contact op met ons klantenservice.

Leuke extra’s voor bij de karaoke

2x Led fourbar

50.00 Excl. BTW
Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Advies nodig of last-minute aanvraag? Bel 030 237 80 63

De techniek voor uw evenement, presentatie of feest uit handen geven? Vraag ons maatwerk formulier aan en u krijgt een op maat gemaakte offerte.

Karaoke set huren

Een karaoke set huren kan bij Brink Events. Het huren van deze karaoke sets kan gemakkelijk via onze “offerte aanvraag” tool. U krijgt dan binnen 24 uur een offerte van ons. Bij het huren van onze geluidsset krijgt gratis “normale” bekabeling bij. Bij speciale bekabeling kunt u dat bij huren. Naast het huren van geluidsset, verhuren wij ook DJ sets, microfoons en mengtafels.

Wilt u advies over onze materialen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen.