Al onze karaoke sets worden geleverd inclusief karaoke laptop met 57.000 nummers! We hebben een aantal vaste sets samengesteld zodat je gelijk van start kunt. Een aantal sets zijn met tv scherm en/of afkijkscherm (een afkijkscherm is een scherm wat je op de grond legt wat alleen de zanger kan zien).

Een karaoke set huren kan gemakkelijk via onze offerte aanvraag module! 

Onze karaoke sets hebben op locatie internet nodig. 

De GROTE Karaoke show

Karaoke is interactief voor iedereen die dat wilt op zijn eigen manier! Ben jij de leadzanger van de band, of durf jij eigenlijk nog niet zo goed en ben je liever diegene die op de achtergrond een beetje mee loopt te neuriën? Zolang het maar gezellig en leuk is!

Met onze show wordt alles voor je geregeld, jij hoeft alleen maar je stembanden een beetje op te warmen!

Neem contact met ons voor de mogelijkheden!

Zingen maar!

Onze karaoke chef is de fantastisch leuke host van de avond. De chef zal iedereen op zwepen om los te gaan op de muziek. Uiteraard worden de artiesten groots aangekondigd als ze aan de beurt zijn. Doormiddel van onze muziekmappen kun je gemakkelijk een keuze maken uit zo’n 60.000 nummers. Zoek met je mede zanggenoot een nummer uit, schrijf het op één van onze bierviltjes en zingen maar!

Ben je nog niet aan de beurt? Geen probleem, doormiddel van onze schermen kan iedereen de teksten mee zingen!

Alle shows worden geleverd inclusief discolicht, speakers en TV schermen voor de ultieme beleving.

Leuke toevoeging aan de karaoke sets?

2x Led fourbar

50.00 Excl. BTW
Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Advies nodig of last-minute aanvraag? Bel 030 237 80 63

De techniek voor uw evenement, presentatie of feest uit handen geven? Vraag ons maatwerk formulier aan en u krijgt een op maat gemaakte offerte.

Karaoke set huren

Een karaoke set huren kan bij Brink Events. Het huren van deze karaoke sets kan gemakkelijk via onze “offerte aanvraag” tool. U krijgt dan binnen 24 uur een offerte van ons. Bij het huren van onze geluidsset krijgt gratis “normale” bekabeling bij. Bij speciale bekabeling kunt u dat bij huren. Naast het huren van geluidsset, verhuren wij ook DJ sets, microfoons en mengtafels.

Wilt u advies over onze materialen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen.