WELKOM IN ONZE VERHUURSHOP

Geluid huren

Beeld & podium huren

Licht huren

Wij leveren onder andere aan:

Licht en geluid huren

Bij Brink Events kunt u licht en geluid huren in Utrecht. U kunt u bij Brink Events dus terecht voor de verhuur van o.a. dj apparatuur, speakers, licht, lasers, PA, Rookmachines, Microfoons en nog veel meer. 

Daarnaast doen wij veel complete producties, bruiloften / huwelijken, beurzen, schoolfeesten, evenementen.

Wij begrijpen dat niet iedereen hiervan verstand heeft daarom geven wij u graag advies op het gebied van licht & geluid.

U kunt de gewenste licht en geluid apparatuur gemakkelijk reserveren door via onze offerte aanvraag module. De gereserveerde apparatuur kan worden opgehaald bij ons op kantoor, bezorgd worden op locatie of door ons ook worden op- en afgebouwd.

Mocht u vragen en of opmerkingen hebben aarzel niet en neem daarom contact met ons op!

Geluid huren?

Bij Brink Events hebben wij vele soorten geluidsinstallaties in de verhuur. Van huisfeesten, presentaties tot aan een sportevenementen. Daarom maken wij gebruik van Adamson, Electro Voice en QSC, deze speakers zijn hoge kwaliteit en geschikt voor vele doeleinden. Wij snappen dat niet iedereen verstand heeft van licht en geluid. Daarom adviseren wij je graag op op dit gebied. Neem contact met ons op voor advies op maat.

DJ gear huren?

Bij Brink Events hebben wij vele soorten DJ gear in de verhuur. Aangezien Pioneer het toonaangevende merk is van de DJ’s maken wij hier enkel gebruik. Zo hebben wij de Pioneer DJM900 NXS2, Pioneer CDJ2000 NXS2 en de Pioneer CDJ3000. Deze DJ apparatuur verhuren wij ook als complete DJ set. Wij snappen dat niet iedereen verstand heeft van licht en geluid. Daarom adviseren wij je graag op op dit gebied. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Licht huren?

Bij Brink Events kun je vele soorten verlichting huren. Van huisfeesten, presentaties tot aan een evenementen. Wij verhuren losse feestverlichting, movingheads, parren, prikkabels en nog veel meer. Daarnaast verhuren wij lichtsets, deze zijn samengesteld door ons om het voor u makkelijker te maken, deze verlichting wordt geleverd inclusief besturing. Wij snappen dat niet iedereen verstand heeft van licht en geluid. Daarom adviseren wij je graag op op dit gebied. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Microfoons huren?

Bij Brink Events verhuren wij vele soorten microfoons. Van huisfeesten, presentaties tot aan een sportevenementen. Brink Events heeft bedrade microfoons als draadloze microfoons. Deze  microfoons zijn van het merk Shure en zijn de beste in de branche. Wij snappen dat niet iedereen verstand heeft van licht en geluid. Daarom adviseren wij je graag op op dit gebied. Neem contact met ons op voor advies op maat.

TV huren?

Bij Brink Events bieden wij ook TV schermen aan voor evenementen, presentaties, beurzen en quizes. Een TV huren doet u al vanaf 80,- euro excl btw. Onze beeldschermen zijn van Phlips en leveren uitstekende kwaliteit. Wij snappen dat niet iedereen verstand heeft van licht en geluid. Daarom adviseren wij je graag op op dit gebied. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Karaoke set huren?

Bij Brink Events bieden wij ook karaoke sets, onze sets worden altijd verhuurd met een karaoke laptop, twee microfoons, twee speakers en een mengpaneel. Eventueel kun je ook nog tv schermen of verlichting erbij huren om het feest compleet te maken. Wij snappen dat niet iedereen verstand heeft van licht en geluid. Daarom adviseren wij je graag op op dit gebied. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Licht en geluid huren

Houd onze socialmedia, Instagram en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws.