American DJ Focus Spot 6Z

60.00 Excl. BTW

Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Advies nodig of last-minute aanvraag? Bel 030 237 80 63

De techniek voor uw evenement, presentatie of feest uit handen geven? Vraag ons maatwerk formulier aan en u krijgt een op maat gemaakte offerte.

Categorie:

Beschrijving

De American DJ Focus Spot 6Z beschikt over zoveel opties voor lichtshows dat je er zeker niet snel op uitgekeken zult zijn. Zo is de moving head opgebouwd uit een krachtige 300 Watt led lamp. Om kleuren te kiezen heeft hij een kleurenwiel met zeven diachronische kleuren. Naast het kleurenwiel beschikt de Focus Spot 6Z ook over een gobowiel waarmee je de figuren kunt gebruiken voor je lichtshow. Dankzij het prisma module kunnen deze figuren ook in meerderheid geprojecteerd worden.

Je stuurt de moving head gemakkelijk aan vanaf je DMX controller door middel van een 3-pin of 5-pin XLR kabel als verbinding. Hier bestuur je onder andere de dimmer en stroboscoop, maar ook de gemotoriseerde zoom. Hierdoor kun je de afstralingshoek van de armatuur manipuleren. Om het licht van de Focus Spot 6Z te breken worden er twee frosting filters meegeleverd. Hierdoor kun je ook een zacht wash-effect creëren. Bovendien kun je nieuwe updates makkelijk overzetten naar de moving head dankzij de geïntegreerde USB-poort.

Eventueel is het mogelijk om een custom gobo voor deze movinghead te laten maken!

  • 1 x American DJ Focus Spot 6Z
  • 1 x Powercontrue1 kabel
  • 2 x Halfcoupler
  • 1x 1/2 flightcase

Worden enkel per twee verhuurd!