Brink Events voorziet verschillende soorten evenementen van de benodigde techniek op audiovisueel gebied. Denk hierbij aan licht-, geluid- en videoapparatuur maar natuurlijk ook de benodigde technici om alles aan te sluiten en te bedienen. Brink Events bestaat pas sinds 2017 en is sinds die tijd enorm gegroeid tot een volwaardig AV bedrijf. Heb je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een professionele partner? Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij samen een idee bedenken en uitwerken!

Zakelijk evenement

Brink Events voorziet vele zakelijke evenementen van de techniek, onze materialen zijn van hoge kwaliteit en wij werken enkel met kwalificeerde technici voor een optimaal evenement!

Losse verhuur

Naast onze producties doen wij ook aan losse verhuur van materialen. Klik hieronder voor ons assortiment.

Locatiepartner

Brink Events kan alle techniek voorzien bij de evenementen op uw locatie! Denk hierbij aan geluid, licht, video en special FX. 

Livestream

In deze corona tijd bieden wij ook livestreams aan voor bijvoorbeeld DJ-set livestream, uitvaarten, presentaties en andere gelegenheden.

Bruiloft

Op een bruiloft wil je geen omkijken hebben naar de techniek. Brink Events werkt enkel met hoge kwaliteit apparatuur en opgeleide technic!

Band ondersteuning

Brink Events voorziet studenten evenementen van de techniek, onze apparatuur kan tegen een stootje en kan dus ook hiervoor worden ingezet.

Opening

Brink Events kan openingen voorzien voor de benodigde techniek. Denk hierbij aan openingen van winkels en andere gelegenheden.

Opening

Brink Events kan openingen voorzien voor de benodigde techniek. Denk hierbij aan openingen van winkels en andere gelegenheden.

Reacties van onze klanten

Professioneel kwalitatief bedrijf

Wij hebben meerdere keren Brink ingehuurd voor grote partijen, feesten en evenementen. De samenwerking loopt altijd soepel en Brink Events denkt graag mee voor oplossingen waar nodig in de techniek. Altijd professioneel en kwalitatief!

Super

Onwijs leuk bedrijf om mee samen te werken. Je merkt dat ze met veel passie hun werk doen en denken graag met je mee om alles helemaal naar wens en tot in de puntjes te verzorgen.

 

Joris is een topper met verstand van…

Joris is een topper met verstand van zaken, veel kennis en goed verzorgde spullen. Brink Events levert altijd goede apparatuur en uitstekende service!