Zorgeloos vergaderen, presenteren  of trainen

Brink Events kan middels een livestream uw trainingen, presentaties of vergaderingen  verzorgen. Op deze manier kunt u in deze Corona tijd toch uw collega’s, klanten of andere doelgroepen op een professionele wijze bereiken. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen u helpen de meest optimale situaties te bereiken in onze studio’s maar ook bij u op locatie. Wij werken met zowel Youtube als met Zoom of Teams (of andere platformen).

Doormiddel van de juiste belichting, camera’s & microfoons kunnen wij de ideale  omstandigheden creëren voor een professionele livestream.  De enige voorwaarde is de aanwezigheid van een internetverbinding. Wij beschikken zelf over twee studio’s: één in een goedbereikbare locatie in Utrecht, de andere in prachtige boerderij in een landelijke omgeving nabij Utrecht.

 

Wij zullen altijd de richtlijnen van het RIVM aanhouden. Op verzoek doen wij ook een COVID test voorafgaand de productie. 

Livestream

Livestream

 

Een livestream kan in verschillende soorten en maten. We kunnen met meerdere camera’s werken zodat we meerdere invalshoeken krijgen. Dit geeft iets meer dynamiek dan bijvoorbeeld één camera.

Daarnaast is het mogelijk om een PowerPoint te gebruiken en deze full screen in beeld te laten brengen. Ook kunt u kiezen voor een TV scherm waardoor u, zoals u op de foto hieronder ziet, u interactief kunt presenteren doormiddel een TV scherm. Daarnaast is het mogelijk om de deelnemers van de meeting in beeld te brengen. Ook hebben we hier gebruikgemaakt van een wit pipe & drape doek. Voor goed geluid maken wij gebruik van headsetjes, hierdoor is alles kraakhelder te horen voor de mensen thuis.

Greenscreen

 

U kunt ook kiezen voor een greenscreen livestream. Hierbij bouwen wij een groot groen doek op als uw achtergrond. Op dit greenscreen kunnen wij vervolgens naar uw wens afbeeldingen, videos en powerpoints projecteren. Hierdoor lijkt het alsof u midden in uw afbeelding, video of PowerPoint staat.

Deze greenscreen kunnen wij overal opbouwen zowel bij u op locatie of op onze eigen locatie.

Locatie

 

Naast het verzorgen van livestreams op externe locaties hebben wij de beschikking over twee eigen studio’s. Eén van onze studio’s is gelegen op een goed bereikbare locatie in Utrecht.

Daarnaast hebben we nog de beschikking over een andere studio, deze is gelegen nabijheid van Utrecht op een landelijke locatie. De studio is gevestigd in een prachtige boerderij waarbij u de beschikking heeft een grote vergadertafel waardoor iedereen goed 1,5M afstand kan houden. In deze setting zouden er maximaal 6 mensen aan de tafel kunnen zitten. In deze studio kunnen we eventuele pipe & drape opbouwen, extra verlichting en andere zaken. Link naar de Hooimijt. 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over livestreams? Aarzel niet en bel of mail ons!

Tel: +31 0 (30) 237 80 63

Mail: info@brinkevents.nl