Verhuur licht en geluid

Bij Brink Events wij doen verhuur van licht en geluid. Voor alle evenementen en feesten in Utrecht. U kunt u bij Brink Events dus terecht voor de losse verhuur maar ook voor complete producties van o.a. dj apparatuur, speakers, licht, tv schermen, PA, Rookmachines, Microfoons en nog veel meer. 

Daarnaast doen wij veel complete producties, bruiloften / huwelijken, beurzen, schoolfeesten, evenementen, drive-in shows, ed.

Wij begrijpen dat niet iedereen hiervan verstand heeft daarom geven wij u graag advies op het gebied van licht, geluid en beeld.

U kunt de gewenste licht en geluid apparatuur gemakkelijk reserveren door ons te contacteren via de mail/telefoon.

Mocht u vragen en of opmerkingen hebben aarzel niet en neem daarom contact met ons op!

Brink Events
Geluid verhuur?

Bij Brink Events hebben wij vele soorten geluidsinstallaties in de verhuur. Van huisfeesten, presentaties tot aan een sportevenementen. Daarom maken wij gebruik van Electro Voice geluid, deze speakers zijn hoge kwaliteit en geschikt voor vele doeleinden. Voor onze high end doeleinden hebben wij D&B audio. Wij snappen dat niet iedereen verstand heeft van licht en geluid. Daarom adviseren wij je graag op op dit gebied. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Producties

Onze core business bij Brink Events zijn AV producties. Bij deze producties nemen wij de complete audiovisuele aspect op ons tijdens bijvoorbeeld een evenement. Wij staan voor hoge kwaliteit, dit ziet u terug bij ons in de service maar uiteraard ook in materialen. Zo werken wij met D&B audio, Shure, Midas & American DJ. Brink Events adviseert je graag in de juiste techniek voor uw evenement. Komt u binnenkort kennis maken?

Licht verhuur?

Bij Brink Events kun je vele soorten verlichting huren. Van huisfeesten, presentaties tot aan een evenementen. Wij verhuren losse feestverlichting, movingheads, parren, prikkabels en nog veel meer. Daarnaast verhuren wij lichtsets voor feesten & partijen, deze verlichting wordt geleverd inclusief besturing. Wij snappen dat niet iedereen verstand heeft van licht en geluid. Daarom adviseren wij je graag op op dit gebied. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Locatiepartner

Brink Events kan de complete AV van uw locatie verzorgen. Wij kunnen adviseren in de aanschaf van nieuwe producten en dit uiteraard ook installeren. Daarnaast kunnen wij ook voor elk evenement weer de benodigde techniek “inrijden”. Het voordeel van een vast AV partner voor uw locatie is het gemak. Wij weten waar we kunnen laden en lossen en waar bijvoorbeeld de stroom zit. Brink Events staat garant voor hoge kwaliteit en is gericht op service. Brink Events adviseert je graag in de juiste techniek voor uw evenement. Komt u binnenkort kennis maken?