Look Unique 2.1 Hazer

75.00 Excl. BTW

Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Advies nodig of last-minute aanvraag? Bel 030 237 80 63

De techniek voor uw evenement, presentatie of feest uit handen geven? Vraag ons maatwerk formulier aan en u krijgt een op maat gemaakte offerte.

Categorie:

Beschrijving

Een snelle en fijne verdeling van de haze wordt bereikt door een efficiënte ventilator. Een filter beschermt de ventilator tegen stof en vuil.

Door het instelbare vermogen – waarbij zowel de dichtheid als de hoeveelheid van de haze instelbaar zijn – kan het apparaat op bijna alle plaatsen worden gebruikt:
Van de fijnste haze tot een mistig effect, de dichtheid kan op wens worden ingesteld.
Zo kan het apparaat kleine en grote ruimtes of podia gelijkmatig met nevel vullen, de beoogde sfeer creëren en alle lichteffecten optimaal ondersteunen.

Met de geïntegreerde timer kan de neveltijd in seconden worden geprogrammeerd, de pauzetijd in minuten en de uitgangshoeveelheid van pomp en ventilator in procenten.

De Unique 2.1 kan 50 uur continue lopen met 2 liter vloeistof. De speciale Unique vloeistof garandeert het laagste vloeistofverbruik tegen minimale kosten en een optimaal haze effect.

De geluidsproductie is zodanig gereduceerd dat het apparaat nu ook kan worden gebruikt in toepassingen waar omgevingsgeluiden ongewenst en storend zijn.

De hazer wordt met een volle tank van 2 liter geleverd.