Hoe kan dat nou?! Gisteren werkte het allemaal nog?

Waarschijnlijk heb je het wel eens meegemaakt, tijdens een belangrijke presentatie valt plotseling het beeld weg! Of de speakers doen het niet meer.

Techniek wordt vaak gezien als een bijzaak terwijl het tijdens een zakelijk evenement één van de belangrijkste factoren zijn voor een succescol evenement.

Brink Events heeft veel ervaring op het gebied van corporate events. Met onze professionaliteit en prettige communicatie doen wij er alles aan om jouw evenement tot een succes te maken!

 

Waarom Show Rental? Wij proberen alles behalve die welbekende norse techneut te zijn. Onze ervaring is dat goede communicatie leidt tot wederzijds vertrouwen en dit uiteindelijk de sleutel is tot een geslaagd event.

Vanzelfsprekend werken wij met kwalitatieve techniek. Wij willen onze opdrachtgevers laten ervaren dat techniek een verrijking is voor hun evenement in plaats van een noodzakelijk kwaad.

Livestream

Presentatie

Een presentatie kan in verschillende soorten en maten. Voor de ene presentatie heb je wellicht enkel een TV scherm nodig terwijl je voor een ander evenement 8 headsets en 2 beamers nodig hebt. Brink Events helpt je graag bij allerlei soorten presentatie. 

Wij kunnen ondersteunen bij het geluid, video, licht en podia aspect van het evenement. Daarnaast leveren wij ook de benodigde technici. 

Livestream

Uw boodschap ONLINE overbrengen. We kunnen met meerdere camera’s werken zodat we meerdere invalshoeken krijgen. Dit geeft iets meer dynamiek dan bijvoorbeeld één camera.

Daarnaast is het mogelijk om een PowerPoint te gebruiken en deze full screen in beeld te laten brengen. Ook kunt u kiezen voor een TV scherm waardoor u, zoals u op de foto hieronder ziet, u interactief kunt presenteren doormiddel een TV scherm. Daarnaast is het mogelijk om de deelnemers van de meeting in beeld te brengen. Ook hebben we hier gebruikgemaakt van een wit pipe & drape doek. Voor goed geluid maken wij gebruik van headsetjes, hierdoor is alles kraakhelder te horen voor de mensen thuis.

Borrel / feest

Naast presentaties en livestreams kunnen wij ook de techniek ondersteunen voor tijdens een borrel / feest. Denk hierbij aan de juiste geluidsinstallaties, DJ gear en natuurlijk gezellige verlichting.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over livestreams? Aarzel niet en bel of mail ons!

Tel: +31 0 (30) 237 80 63

Mail: info@brinkevents.nl