Een TV scherm huren voor uw evenement kan bij Brink Events. Onze TV schermen zijn van hoge kwaliteit en ideaal voor presentaties en videos. Het voordeel van een TV scherm is dat het goed zichtbaar is in ruimtes waar veel licht is. Bij grotere evenementen is het mogelijk om meerdere TV schermen te huren. Daarnaast leveren wij eventueel ook de benodigde bekabeling, HDMI splitters, HDMI verlopen, presentatie klikker en laptops.

Onze TV schermen

Welk TV scherm heeft u nodig

Het is belangrijk om te bepalen wat er wordt geprojecteerd op het TV scherm, gaat u bijvoorbeeld een presentatie geven doormiddel van een PowerPoint met (kleine) teksten, dan heft u al sneller een grotere TV scherm nodig. Als u video’s gaat laten zien op het TV scherm, dan is een kleiner TV scherm ook goed te gebruiken.

43 inch: 20 personen

58 inch: 50 personen

75 inch: 75/100 personen

Bij gebruik van meerdere TV scherm kunt u ook grotere groepen voorzien van beelden

Wilt u naast de TV schermen ook geluid en een podium door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons!

Extra apparatuur huren

Shure QLXD14E draadloze headset microfoon

65.00 Excl. BTW
Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Shure QLXD24E Beta 87A draadloze microfoon

55.00 Excl. BTW
Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Extra apparatuur & HDMI

Bij het gebruik van meerdere TV schermen heeft u een HDMI splitter nodig, deze split 1 HDMI signaal naar bijvoorbeeld 4 losse signalen. Tijdens een presentatie kan het prettig zijn om gebruik te maken van een presentatie klikker, deze verhuren wij ook. Bij grotere presentaties wilt u goed hoorbaar blijven daardoor kunt onze speakerset en microfoon gebruiken, hierdoor bent u goed verstaanbaar. Hieronder vindt u HDMI kabels en eventuele verloopjes.

Wilt u advies voor extra apparatuur dan kunt u ons altijd even bellen.

HDMI kabels

Verloopjes

TV scherm huren

Een TV scherm huren kan bij Brink Events. Wij bieden meerdere TV schermen aan, kleine (43 inch) maar ook grotere (75 inch). Genoeg keus dus. Het huren van deze sets kan gemakkelijk via onze “offerte aanvraag” tool. U krijgt dan binnen 24 uur een offerte van ons. Bij het huren van onze TV schermen krijgt gratis “normale” bekabeling bij. Bij speciale bekabeling kunt u dat bij huren. Naast het huren van TV schermen, verhuren wij ook microfoons en mengtafels en technici!

Wilt u advies over onze materialen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen.