Brink Events heeft een samenwerking met Pop The Bottles, dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van complete feestboxen en feestversiering op maat. Deze feestboxen bevatten allerlei attributen om jouw feest om te toveren tot een echte partyzone. Elke feestbox heeft een eigen thema, zo heb je Disco Glam maar bijvoorbeeld ook Roaring Twenties. De boxen kun je gemakkelijk bij hen bestellen en worden de volgende dag al bezorgd.

Vanaf 40,50 euro excl. BTW gratis verzending.

De Feestboxen

Wist je dat?

Naast de feestboxen kan Pop The Bottles ook de complete decoratie van uw feest of evenement op zich nemen. Wel zo handig als u extra wilt uitpakken of er geen tijd voor heeft!

Extra apparatuur erbij huren bij Brink Events

Naast misschien de feestboxen heeft u ook nog extra geluid of licht nodig, hieronder daarvan een overzicht.

Wilt u advies voor extra apparatuur dan kunt u ons altijd even bellen.

Speakerset 1

55.00 Excl. BTW
Waarom huren bij Brink Events?

Hoge kwaliteit apparatuur
 Bekabeling is kosteloos inbegrepen
Duidelijke uitleg over de apparatuur
 Bezorgen en opbouwen mogelijk

Advies nodig of last-minute aanvraag? Bel 030 237 80 63

De techniek voor uw evenement, presentatie of feest uit handen geven? Vraag ons maatwerk formulier aan en u krijgt een op maat gemaakte offerte.

Feestboxen kopen

Brink Events heeft een samenwerking met Pop The Bottles uit Utrecht. Dit bedrijf verkoopt feestboxen voor allerlei soorten themavonden. Naast de feestboxen hebben ze ook nog een groot assortiment aan extra kleine attributen om het net nog even wat leuker te maken. Heeft u een vraag over de feestboxen of over hun concept? Kijk even op de website.