De DJ verzorgt tijdens het feest of evenement de muziek. De DJ zal inspelen op het publiek en vervolgens een goede muziekkeuze maken. Uiteraard komt de DJ goed gekleed, op verzoek ook in pak met strikje! Brink Events heeft alleen hoge kwaliteit DJ’s voor elk soort feest of evenement. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, zakelijke evenementen, borrels, horeca en nog veel meer!

Brink Events kan licht & geluid leveren bij een DJ. Denk hierbij aan geluidsinstallaties tot 250 personen, DJ gear en de benodigde verlichting. Daarnaast kunnen wij ook sfeerverlichting leveren zoals uplighting en prikkabels. Voor de feesten waar het dak van af moet hebben wij ook CO2 en confetti. Alle apparatuur om ervoor te zorgen dat het feest helemaal naar wens is!

De muziekkeuze van de DJ is misschien wel het allerbelangrijkste van het feest of evenement. De DJ speelt de hele avond in op het publiek, van de 70s tot de huidige top 40 muziek. Uiteraard kunnen er ook verzoeknummers gedraaid worden, alles word gedraaid zodat iedereen een leuke avond heeft!

Onze klanten
Brink Events
Brink Events
Brink Events
Brink Events
Vraag een offerte aan
Bedrijfsnaam

Voornaam (verplicht)

Email (verplicht)

Adres (verplicht)

Hoeveel gasten (verplicht)

Extra informatie